Terje Nohr - Tvers Igjenna (Vinyl)

Terje Nohr - Tvers Igjenna (Vinyl)

299.00
Quantity:
Legg i handlekurven

I 2005 skjer det mye rart. Kyoto-avtalen trer i kraft, YouTube blir lansert og ingen stiller spørsmål ved at Lance Armstrong vinner sin 7. strake Tour de France. I tillegg slipper bodøartisten Terje Nohr debutalbumet «Så langt».

Selv om mye forandrer seg på 14 år, har Terje Nohr fortsatt med å lage musikk som kjennetegnes av gode melodier og treffsikre tekster på nordnorsk, i et musikalsk landskap mellom nordisk visesang, Beatles og Ry Cooder. Det har omsider resultert i det nye albumet «Tvers Igjenna» som slippes fredag 15. mars. Et album der Terje Nohr tar låtskrivingen enda lenger inn i gitarskogen med bidrag fra sine sønner i Kråkesølv og flere andre fra bodøs mangslungne musikkliv. Arnfinn Bergrabb, Petter Unstad, Kristoffer Unstad, Ole Erik Ulvin og Lena Jinnegren bidrar alle på «Tvers Igjenna» som er spilt inn av Are Bredal Simonsen i Store Studio i Bodø.

Terje Nohr fra Bodø er mest kjent som gitarist for artister som Halvdan Sivertsen, Terje Nilsen, Lars og Ola Bremnes. Terjes egne sanger har både de enkle poprefrengene som sitter tvert, samtidig som han tør å synge om det som er vanskelig. Låtene representerer ofte et lite stykke Nord-Norge utenfor skjønnmalingen, men med en egen kraft som vi mener når langt utover alle fylkesgrenser.